Авторизация ...
Имя пользователя :
Пароль :
Літня сумка - шиємо самі
Категория: Бісер
Літня сумкаЛіто наближається, а отже пора подумати про обновки.
У жіночому гардеробі безсумнівно важливі туфлі, сумка та зачіска.
Зупинимо свою увагу на сумці. В ідеалі добре мати кілька сумок різної колірної палітри, але для когось це може виявитися не по кишені.




Розміри сумки в готовому вигляді (Припуск на шви по 2 см.)
передня (задня) сторони 35 (ширина) на 31 (висота) см.
бокові сторони 13 на 31 см.
дно сумки 13 на 31 см.

Так як зверху тканину я просто загнула вниз і поклала рядок, я не стала кроїть окрему частину для всіх поверхонь крім дна для обробки верху сумки і вточування блискавки, то по висоті додайте ще 5 см.

В цілому потрібно півметра щільної (грубої) х / б тканини шириною 1.5 метра і півметра тканини для підкладки шириною 1.5 метра. Т.к. сумка і всередині і зовні повинна бути вишуканою, то для підкладки вибирайте недорогу на шовковій основі тканину.

Також нам потрібні нитки, блискавка, ланцюг 2 відрізка по метру, бісер, проволка для бісеру, дві великі бусинки, 4 гудзики кольору ланцюга.

Момент шиття мною буде пропущено, зупинюся лише на кількох моментах:
-блискавку прикрашає брелок з бісеру;

3825_1.jpg (5.94 Kb)
- ланцюг в якості ручок тримається за допомогою вшитої в дно тасьми пропущеної через ланцюг, а зверху прикріплюється до сумки за допомогою гудзиків на ніжці, за розміром більше ланки ланцюга, пришитих безпосередньо в середину ланки.

9856_2.jpg (6.21 Kb)8271_3.jpg (5.66 Kb)

- так як тканина добре тримає форму вставне жорстке дно не потрібно. У свою чергу
дно можна вирізати з ліноліума, жорсткої пластикової папки і просто обшити тканиною під колір підкладки.
- Перед тим як зшити підкладку пришивають кишеньки, розмір на Ваш розсуд. Кишеньки - прямокутник складений навпіл, прошиті з боків, вивернути, отстроченний з трьох сторін, край не прошиті складений всередину (низ кишеньки) і потім пришитий до сумки.

Прекрасного літа і гарного настрою.

Додав biser 02:30, 05 Чер [comheader]Коментарі: {comments-num}[/comheader] роздрукувати